Vijesti
Odigran je završni masters zimske piramide 2021/2022. Pobjednik je nezaustavljivi Ivan Glad, u finalu mu je Marko Lautar pružio rijetko viđeni otpor (3/6, 6/0, 10/4). Polufinalisti su Vjekoslav Gadanac (izgubio od Glada 6/0, 6/2) i Karlo Glavina (izgubio od Lautara 6/4 1/6 6/2). Utješni turnir osvojio je Igor Antolić, u finalu je pobijedio Maria Šurbeka 6/3 6/0. Polufinalisti utješnog turnira su Davor Franjić (izgubio od Šurbeka 7/6 6/3) i Stefan Arsić (izgubio od Antolića 6/2 6/3).
 
Ljetna piramida igra se poslije Uskrsa i jača je nego ikad dosad, već je 50 prijavljenih. Prijaviti se možete Iveku na broj 0913464836.
U pojedinačnoj konkurenciji pobjednica je naša Marta Džanić, a finalist naš Patrick Voljavec. Mušku konkurenciju parova je osvojio naš Marin Samodol u paru s Viktorom Ostojićem, a u ženskoj konkurenciji parova imali smo čak 3 natjecateljice u finalu! Pobjednica je Marta Džanić u paru s Miom Roguljom, a finalistice su naše Korana Barišić i Ana Marija Rebić.
U pojedinačnoj konkurenciji Marin Samodol je došao do četvrtfinala, Korana Barišić do polufinala, a Patrick Voljavec igrao je i polufinale parova. Velike čestitke svima!

Antonio Voljavec novi je dvoranski prvak Hrvatske u uzrastu do 16 godina, on je u finalu PH čiji je domaćin bio TK Didon iz Virovitice bio uspješniji od domaćeg aduta Dominika Sabolića (Didon) svladavši ga uvjerljivo u dva seta – 6:1, 6:3. Antonio je u utorak slavio i u konkurenciji parova s Lovrom Maričićem.

Marta Džanić opravdala je status prve nositeljice došavši do naslova na HEP Dvoranskom prvenstvu Hrvatske do 12 godina koje se igralo na terenima TK Zagi na Zagrebačkom Velesajmu. Do naslova je došla na izrazito uvjerljiv način bez izgubljenog seta tijekom turnira, u finalu je bila bolja od 2. nositeljice Sophije Santos (Zagi) – 6:2, 6:4. Na HEP Dvoranskom prvenstvu Hrvatske do 14 godina igrala je polufinale parova u paru s Miom Burić (Vrbovec).

Pobjednici HEP Dvoranskog prvenstva Hrvatske do 12 godina u konkurenciji muških parova su Rene Bertos i Patrik Voljavec (Kastav, Ponikve) nakon finalnog uspjeha protiv Šime Kaštelančića i Vite Potočnjaka (obojica Zagi) - 6:1, 6:1. Kod cura su najbolje bile Mia Brozina i Sophia Santos koje su u finalu nadvisile Koranu Barišić i Reu Godinić (Ponikve, Varteks) - 4:6, 6:3, 10:5.

 

https://hts.hr/poznati-polufinalni-parovi-hep-dvoranskog-prvenstva-hrvatske-do-14-godina/

Antonio Voljavec (Ponikve) pobjednik je HEP Dvoranskog prvenstva Hrvatske u uzrastu do 16 godina koje je održano u Ogulinu. U završnom ogledu glavnih favorita turnira prvopostavljeni Zagrepčanin je nakon tri seta uspio svladati Duju Markovinu (Pomak) - 6:4, 3:6, 6:4. 🏆🎾🇭🇷

Markovina je do finala u četiri odigrana susreta izgubio svega šest gemova, no godinu dana stariji Voljavec bio je ipak previsoka prepreka za 14-godišnjeg Splićanina te mu tako ujedno uzvratio za poraz od dana ranije u finalu parova u kojem su Markovina i Salopek bili uspješniji od Bulovića i Voljavca.