Vijesti

Antonio Voljavec novi je dvoranski prvak Hrvatske u uzrastu do 16 godina, on je u finalu PH čiji je domaćin bio TK Didon iz Virovitice bio uspješniji od domaćeg aduta Dominika Sabolića (Didon) svladavši ga uvjerljivo u dva seta – 6:1, 6:3. Antonio je u utorak slavio i u konkurenciji parova s Lovrom Maričićem.

Marta Džanić opravdala je status prve nositeljice došavši do naslova na HEP Dvoranskom prvenstvu Hrvatske do 12 godina koje se igralo na terenima TK Zagi na Zagrebačkom Velesajmu. Do naslova je došla na izrazito uvjerljiv način bez izgubljenog seta tijekom turnira, u finalu je bila bolja od 2. nositeljice Sophije Santos (Zagi) – 6:2, 6:4. Na HEP Dvoranskom prvenstvu Hrvatske do 14 godina igrala je polufinale parova u paru s Miom Burić (Vrbovec).

Pobjednici HEP Dvoranskog prvenstva Hrvatske do 12 godina u konkurenciji muških parova su Rene Bertos i Patrik Voljavec (Kastav, Ponikve) nakon finalnog uspjeha protiv Šime Kaštelančića i Vite Potočnjaka (obojica Zagi) - 6:1, 6:1. Kod cura su najbolje bile Mia Brozina i Sophia Santos koje su u finalu nadvisile Koranu Barišić i Reu Godinić (Ponikve, Varteks) - 4:6, 6:3, 10:5.

 

https://hts.hr/poznati-polufinalni-parovi-hep-dvoranskog-prvenstva-hrvatske-do-14-godina/

Antonio Voljavec (Ponikve) pobjednik je HEP Dvoranskog prvenstva Hrvatske u uzrastu do 16 godina koje je održano u Ogulinu. U završnom ogledu glavnih favorita turnira prvopostavljeni Zagrepčanin je nakon tri seta uspio svladati Duju Markovinu (Pomak) - 6:4, 3:6, 6:4. 🏆🎾🇭🇷

Markovina je do finala u četiri odigrana susreta izgubio svega šest gemova, no godinu dana stariji Voljavec bio je ipak previsoka prepreka za 14-godišnjeg Splićanina te mu tako ujedno uzvratio za poraz od dana ranije u finalu parova u kojem su Markovina i Salopek bili uspješniji od Bulovića i Voljavca.

Na terenima TK Ponikve odigran je još jedan Memorijal Josipa Matanovića. Polufinalisti su Anamarija i Vanja Blažun i Domenico Gonzi i Ivan Čalić, finalisti Saša Augustić i Marko Matanović, a pobjednici Vjekoslav Skenderović i Ivan Milinković. Čestitke svim sudionicima na odličnim mečevima! Domenico Gonzi izradio je unikatne pehare za pobjednike.

Naša dugogodišnja članica i prvoligašica te osvajačica državnog prvenstva u parovima Tea Faber među svoje brojne uspjehe dodala je i naslov pojedinačne prvakinje Hrvatske u maratonu osvajanjem Zagrebačkog maratona uz osobni rekord 2:51,17. Bravo Tea!🥇