Članstvo i članarine

KAKO POSTATI ČLANOM NAŠEG KLUBA I ŠTO TIME DOBIVATE?

Već dugi niz godina, skoro od samog početka funkcioniranja Kluba, naši članovi imaju pogodnost koristiti fiksne tjedne termine u ljetnom razdoblju u grupama od po 4 člana (otprilike iste razine kvalitete igranja tenisa) i to 3 puta tjedno po 2 sata u bloku. Jednom tjedno termin je 16h - 18h, jednom tjedno 18h - 20h i jedan termin vikendom. Za taj način igranja tenisa plaća se jednokratno članarina i naknada za korištenje fiksnih termina u iznosima i rokovima koji se određuju za svaku sezonu posebno. Za tekuću sezonu članarina je 500kn i naknada za korištenje terena je 500kn. Oni koji ne žele igrati u fiksnim terminima plaćaju samo članarinu i mogu igrati kad god to požele ako ima slobodnih termina, bez posebne naknade.

Članovi imaju posebne pogodnosti i popuste kako slijedi:

  • nabava teniske opreme po veleprodajnim cijenama
  • popust od 20% kod korištenja termina zimi, u dvorani i balonu
  • korištenje klupskih prostorija
  • popust i poseban tretman kod korištenja fizikalne terapije, masaže, saune
  • mogućnost nastupa na klupskim prvenstvima i u klupskim ekipama na raznim natjecanjima.


Da biste postali članom našega Kluba dovoljno je nazvati broj telefona: 091 34 64 836 i dogovoriti se s g. Milinkovićem o podmirenju klupskih obveza. To možete učiniti tijekom cijelog dana, svaki dan.

 

UPISNINA ZA NOVE ČLANOVE (tj. za one kojima je ovo prva godina članstva u Klubu)

 

  • Seniori - 300 kuna
  • Studenti i mladež od 16 g. - 100 kuna
  • Djevojčice i dječaci do 16 g. - NE PLAĆAJU

 

OBVEZE I ROKOVI

 

DOK NE PODMIRI SVE OBVEZE ČLAN NEMA PRAVO KORISTITI TERENE. Dosadašnje članstvo i vrijeme uplate članarine osnovni su preduvjeti za zadržavanje prošlogodišnjih termina. Stari članovi moći će zadržati prošlogodišnje termine ako uplate članarinu do 15. veljače tekuće godine, a naknadu za korištenje termina do 15. ožujka. Ako netko od prijašnjih članova ne podmiri obveze u navedenim rokovima smatrat će se da trenutno nije zainteresiran za članstvo u našem Klubu, a njegovi fiksni termini, ako ih je imao, vodit će se kao slobodni te će biti ponuđeni ostalim članovima.

 

IZNAJMLJIVANJE TERENA

Tereni se mogu iznajmiti u slobodnim terminima putem online rezervacija na stranici TK Ponikve. U slučaju nejasnoća slobodno nazovite broj 091/3464836.